Fitnesskaunitar Erna Huskolt uuriti, kas ta on lapseootel - vaata, mida on neiul selle kohta öelda!

Elu24
Copy
Fitnessikaunitar Erna Husko.
Fitnessikaunitar Erna Husko. Foto: Erna Husko/Instagram

Erna Husko jagab sotsiaalmeedias lugu omamoodi vahejuhtumist Dubais. «Kui sain aru, mis just juhtunud oli, olin šokeeritud,» selgitab ta. 

«Ma ei räägi tavaliselt oma elust nii detailselt, aga mul on tunne, et te peate teadma, mis minuga tegelikult ühel õhtul Dubais juhtus,» alustas Husko oma Instagrami postitusega.

«See pilt on tehtud mõned hetked enne seda, kui suvaline ja umbes 40-aastane mees mind hotelli fuajees peatas ja küsis, kas ma olen lapseootel, sest mul oli toidust väike kõht ees.»

«Pole tähtis, milline minu keha sel hetkel oli, sest mul on õigus kanda mida iganes tahan ja tunda end seda tehes kindlalt. Kõige naljakam osa oli aga see, et see mees oli koos teise naisega, kui see juhtus...»

«Sel hetkel ma ei saanud isegi aru, mis täpselt juhtunud oli, seega me kõndisime sealt lihtsalt minema,» lisas ta.

«Kui sain aru, mis just juhtunud oli, olin šokeeritud. Ma poleks kunagi arvanud, et kuulen midagi sellist mõne täiskasvanu suust. Naeran selle üle endiselt, sest minu jaoks näitab see lihtsalt seda, kui uudishimulikud on inimesed teiste kehade suhtes.»

«Ma tean, kes ma olen ja mida ma kannan ja ma olen selle üle alati uhke.»

«Tahtsin seda lugu lihtsalt seepärast jagada, kuna inimesed arvavad IKKA VEEL, et see on normaalne minna kommenteerima teise inimese välimust.»

«Milline reis! Ausalt öeldes pani see kogemus mind tahtma seda kleiti veelgi rohkem kanda ja nii ma teengi,» teatas neiu veel.

Tagasi üles