Dubais tegutsev elustiilikaupade jaemüüja alustas koostööd Cleveroniga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Cleveronis valmivad pakirobotid jõuavad maailma eri paikadesse.
Cleveronis valmivad pakirobotid jõuavad maailma eri paikadesse. Foto: Marko Saarm

Viljandi ettevõte Cleveron teatab oma kodulehel, et alustas oktoobris koostööd Virgin Megastore'iga, mis paigaldas Dubai luksuskaubamajja Mall of Emirates oma esimese pakiroboti. Virgin Megastore on Mena piirkonna juhtiv elustiilikaupade jaemüüja, kel on Lähis-Idas ja Põhja-Aafrikas enam kui 40 kauplust. Virgin Megastore, kes on Cleveroni esimene klient Lähis-Idas, plaanib pakiroboteid paigaldada ka teistesse Dubai suurematesse kaubanduskeskustesse.

Koostöö kaudu tahetakse veebikaupade kättesaamine muuta kiireks ja mugavaks, et poe klientide ostlemiskogemus oleks võimalikult meeldiv. "Cleveroni sihiks on globaalne kasv ja Virgin Megastore'i näol Lähis-Idas partneri leidmine kindlasti kiirendab seda," ütles Cleveroni juht Arno Kütt.

Virgin Megastore paigaldas oma Mall of Emiratesi kauplusesse pakiroboti Cleveron 402, millest klient saab oma veebipoes tehtud ostud kätte QR-koodi alusel ja vaid mõne sekundiga. Mall of Emirates on Dubai luksuskaubamaja, mis lisaks ostlemisele pakub hulganisti meelelahutusteenuseid, näiteks on seal suusatamishall. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles