Rongis näeb multifilme

Sakala
Copy
Kodutu kass Teofrastus, kes leiab endale armastavad omanikud, on üks multifilmitegelastest, kelle seiklustele saab rongis sõites kaasa elada.
Kodutu kass Teofrastus, kes leiab endale armastavad omanikud, on üks multifilmitegelastest, kelle seiklustele saab rongis sõites kaasa elada. Foto: Liisi Seil

27. oktoobrini saab filmifestivali "Kino maale" eriprogrammis näha Elroni rongides Tallinna–Viljandi liinil näha animatsioonide eriprogrammi, mille fookuses on Eesti animaatorite uudislooming ja Taani filmikunst.

"Kui juba ajalooliselt on rongid olnud osaks paljude klassikaliste filmide stsenaariumidest, siis nüüd saame teha ise ajalugu ja näidata filme rongis, tutvustades uudisteoseid ka rongisõitjatele," rääkis Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.
"Rong on kiire ja mugav transpordivahend, millega sõites saab aega sisustada nii töötegemise kui ka kultuuri nautimisega. Kui enamasti tuleb sõitjatel filmi vaadata oma tahvelarvutist, siis "Kino maale" projektis saavad filmikultuurist oktoobri lõpuni osa kõik Elroni rongides sõitvad filmihuvilised," lisas Adamberg.
""Kino maale" festivali kavas on 10 programmi ja kokku üle 60 filmi. "Rongianimatsiooni" eriprogramm teeb läbilõike kogu festivali programmist ja toob tänavu rongides ekraanile Taani lühimängufilme ja Eesti värske animatsiooniloomingu, pakkudes põnevat filmielamust nii väikestele kui suurtele,“ selgitas filmifestival "Kino maale" peakorraldaja Indrek Jurtšenko.  
"Kino maale" on Eesti maapiirkondadele mõeldud filmifestival, mille programme näitavad mitmekümned kultuuri- ja haridusasutused üle Eesti ja seda tasuta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles