Stroomi rannaalal toimub suur sügislaat

Copy
28.09.2019. Mädapea küla, Lääne-Virumaa. 
FOTOL: Sibula ja juurika laat Mädapea mõisas FOTO: Ain Liiva/Virumaa Teataja
28.09.2019. Mädapea küla, Lääne-Virumaa. FOTOL: Sibula ja juurika laat Mädapea mõisas FOTO: Ain Liiva/Virumaa Teataja Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Põhja-Tallinna linnaosa valitsus kutsub kõiki pealinlasi pühapäeval Stroomi rannaparki, kus algusega kell 10 toimub traditsiooniline suur sügislaat.

«Ärge laske käest head võimalust koos pere ja sõpradega mõnusalt aega veeta, sest tegemist on viimase suure väliüritusega sel aastal,» ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.

Erasektoriga koostöös korraldatud sügislaat saab olema hiiglaslik, kohal on üle 70 müüja. Laadalt leiab ka kõige nõudlikum inimene endale midagi huvitavat toidulauale või kingituseks. Lisaks Eesti suurepärastele toodetele on esindatud ka Leedu ja Läti parimad tooted.

Laadalt on võimalik osta talvised kartuli, mee, sibula, seene, jõhvika ja küüslaugu varud, esindatud on ka suur valik talu- ja kalatooteid. Ei puudu ka erinevad riided, mütsid ja jalanõud - kõik ikka selleks, et sügis tuleks soojana. Laadalt leiab ka paremiku põnevatest kingiideedest, mida varakult juba ära osta. Toitlustus ja erinevad atraktsioonid lastele kindlustavad selle, et lastega pered saaksid veeta ühe toreda päeva.

Kauplemine läheb lahti kell 10 ja kestab kuni 16-ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles