Raudteeremont toob sõiduplaanidesse muudatusi

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Järgmise nädala algusest tuleb Viljandi–Tallina rongiliinil sõitjatel arvestada suurema ajakuluga.
Järgmise nädala algusest tuleb Viljandi–Tallina rongiliinil sõitjatel arvestada suurema ajakuluga. Foto: Gerthrud Grents

Raudteeremondi tõttu on alates laupäevast muudatusi Kohila-, Rapla-, Türi- ja Viljandi-suunaliste rongide sõiduplaanides ning osaliselt tuleb kasutada asendusbusse.

Rongiettevõtte Elron pressiesindaja Mariis Adamberg teatas pressiteate vahendusel, et  Kohila-, Rapla-, Türi- ja Viljandi-suunaliste rongide sõiduplaanis tuleb muudatusi ka alates esmaspäevast, 14. oktoobrist.

Remonditööde tõttu lisandub veidi sõiduaega ning kaks Tallinna–Rapla liini reisi on terves ulatuses bussidega asendatud.

Alates laupäevast on üksikuid muudatusi ka osa Pääsküla reiside sõiduplaanides.

Remont toob alates pühapäevast mõneminutilisi muudatusi ka õhtusesse Rakvere reisi, kui senise väljumise kell 21.41 asemel hakkab rong väljuma kell 21.44 ja päevase Aegviidu rongi väljumisaegadsesse, kui senise väljumise kell 13.32 asemel hakkab rong väljuma kell 13.30. Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Rongiettevõtte Elron pressiesindaja teatas pressiteate vahendusel, et muudatusi on ka üksikutes Pääsküla reiside sõiduplaanides.

Kiisa jaama remondi tõttu on eeloleval nädalavahetusel Tallinna–Kohila raudteelõik laupäeva hommikust kuni pühapäeva lõunani rongiliiklusele suletud ning seetõttu on vajalik sel lõigul kasutada asendusbusse.

Alates pühapäeva lõunast saavad taas rongid sõita ning asendusbussidega pole sel lõigul enam vaja sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles