Muinsuskaitseamet jagas tänukirju

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Osaühingu Ajataju eestvedajad, elukaaslased Kerttu Küünarpuu ja Ergo Leilop on oma koduses töötoas ametis Raikküla mõisast pärineva rõhtimposti taastamisega.
Osaühingu Ajataju eestvedajad, elukaaslased Kerttu Küünarpuu ja Ergo Leilop on oma koduses töötoas ametis Raikküla mõisast pärineva rõhtimposti taastamisega. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa muinsuskaitseameti ettepanekul said hea restauraatori tänukirja osaühingu Ajataju eestvedajad Kerttu Küünarpuu ja Ergo Leilop, pärandi hoidja tänukiri läks vaimulik Hedi Vilumaale ning ajaloolisse keskkonda hästi kavandatud uusehitisena tunnustati Viljandis Tartu tänavale kerkinud maja tegijaid.

Lisaks sai kolmapäevasel tänukirjade jagamisel Tallinnas Telliskivi loomelinnakus tunnustuse Viljandimaa osaühing Silindia Ehitus. See anti talle Tartumaa muinsuskaitseameti ettepanekul hästi taastatud mälestise eest Tartus Kastani tänaval. Pärnumaa muinsuskaitseamet andis hea koostööpartneri tänukirja Viljandimaal elavale Alo Peebole, kes tegeleb ehituspärandi taastamise planeerimise ja järelevalvega. Tänavu andis muinsuskaitseamet välja 55 tunnustust 11 kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles