Isamaa kaotas Põhja-Sakala vallas kaks liiget

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
20 aastat Isamaasse kuulunud ja nüüd sealt lahkunud Kalevi Kaur oli enne vallavanema vahetumist Põhja-Sakalas vallavalitsuse liige. Poliitikuna jätkab Kaur Viljandi vallas, kus ta on volikogu eelarve- ja majanduskomisjoni esimees.
20 aastat Isamaasse kuulunud ja nüüd sealt lahkunud Kalevi Kaur oli enne vallavanema vahetumist Põhja-Sakalas vallavalitsuse liige. Poliitikuna jätkab Kaur Viljandi vallas, kus ta on volikogu eelarve- ja majanduskomisjoni esimees. Foto: Elmo Riig

Päev pärast umbusaldamist lahkus Põhja-Sakala endine vallavanem Tõnu Aavasalu Isamaa erakonnast, päev varem oli sama teinud Põhja-Sakala valla majandusosakonna juht Kalevi Kaur, kelle uus vallavanem lubas ametist vabastada. Kaur jätkab siiski ametis ning kinnitab, et temaga pole lahkumisest räägitud.

«Erakond on selline vabatahtlik kooslus, kus on koos ühtmoodi mõtlevad ja toimetavad inimesed. Mina ei taha sellistega ühte erakonda kuuluda,» ütles 20 aastat Isamaasse kuulunud Kalevi Kaur, viidates oma nüüdseks endisele erakonnakaaslasele Hermann Kalmusele ja tema poliitilistele poolehoidjatele volikogus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles