Kõrgliiga hooaeg hakkab ümber saama

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonnal on sel nädalal tihe graafik: kolmapäeval mängis ta tabeli liidri FC Floraga Tallinnas, pühapäeval kohtub ta temaga oma poolehoidjate toetusel kodumurul.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonnal on sel nädalal tihe graafik: kolmapäeval mängis ta tabeli liidri FC Floraga Tallinnas, pühapäeval kohtub ta temaga oma poolehoidjate toetusel kodumurul. Foto: Marko Saarm

Hooaja lõpp paistab juba nii Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liigas kui ka naiste meistriliigas. Viljandi Tuleviku meeskond kohtus kolmapäeva õhtul A. Le Coq Arenal kõrgliiga tabeli liidri FC Floraga ja naasis koju 0:3 kaotusega lootuses pühapäeval koduväljakul revanš võtta. Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond alistas laupäeval võõrsil 5:0 Tartu Tammeka.

Premium-liiga kolmapäevase mängu puhul oli märkimist väärt, et pärast aastast kõrgliigast eemalolekut oli platsil endine koondislane Enar Jääger, kes oli mõnda aega olnud vigastuspausil ja mänginud Flora duubelmeeskonna ridades.

Flora läks A. Le Coq Arenal juhtima juba kohtumise viiendal minutil, kui Karl-Romet Nõmm tõrjus Konstantin Vassiljevi kauglöögi enda ette ja Rauno Alliku suunas palli võrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles