Pühapäev, 29. september

Sakala
Copy
Centrumi kinos linastub film «Seksikad sulid».
Centrumi kinos linastub film «Seksikad sulid». Foto: Kaader filmist

Jõgede päev Soomaal 29. septembril. Kanuumatk Kõpu jõel ja kalagiid Jarko Jaadla õpituba Tipu looduskoolis. Info ja registreerimine www.tipulooduskool.ee.

Viljandi Pauluse koguduse pühapäevakooli lastering alustab tegevust 29. septembril kell 11. Lisainfo telefonil 5650 7367. Kiriku tänav 3.

Võhma staadionil kell 11 Võhma linna lastejooks kuni 6-aastastele. Kell 12 algab 17. Võhma linna jooks. Distantsi pikkus on neli kilomeetrit. Osalemine tasuta.

Suure-Jaani kultuurimajas kell 12 fruktodisaini koolitus. Registreerimine kuni 26. septembrini telefonil 53321335, Elli Vendla. Osalustasu on kuus eurot.

Viljandi spordihoones kell 10 Sakala 36. karikasari lauatennises. Vaksali tänav 4, Viljandi.

Viljandi järvel kell 11 sõudmise U-18 «Baltic Cup».

Viljandi linnastaadionil kell 15 võistlevad Premium Liiga jalgpallis Viljandi JK Tulevik ja Tallinna FC Flora.

Pärimusmuusika aidas kell 15 kontsert «Aegumatu külatee. Kahe duo kontsert.» Nostalgiakontserdil tulevad esitamisele eelmise sajandi lööklaulud ning küla- ning tänavalaulud, mis räägivad armastusest ja igatsusest. Esinevad Tanel Sakrits ja Henrik Hinrikus ning Heino Tartes ja Tõnis Tartes. Pilet koha pealt kümme eurot.

Centrumi kinos 29. septembril kell 10.55 «Lammas Shaun. Film. Farmigeddon», kell 11.45 «Lumepoiss Everest», kell 12.55 «Vanamehe film», kell 13.55 «Ükssarvik», kell 15 «Lammas Shaun. Film. Farmigeddon», kell 16.15 «Lumepoiss Everest», kell 17 «Vanamehe film», kell 18.30 «Rambo. Viimane veri», kell 19.10 «Vanamehe film», kell 20.45 «Seksikad sulid», kell 21.15 «Tähtede poole». Tallinna tänav 22, Viljandi. 

NÄITUSED

Viljandi vanas veetornis on avatud fotonäitus «Elujõud kaduvikus». Fotodelt leiab Viljandi vana kalmistu iidsed puud, kes on enda embusse haaranud raudristid  ja -aiad. Motiivid on jäädvustanud peaaegu kümneaastase vahega kahe põlvkonna hobifotograafid, isa ja poeg Ants ja Raigo Tõnisalu.  Veetorn on avatud kolmapäevast pühapäevani kella 10–17 septembri lõpuni.

Kõpu Peetri kiriku rõdusaalis Jaanus Siimu fotonäitus Suure-Jaani muusikafestivalist, pööningusaalis Mall Vesilo ja Merike Saaremetsa tekstiilinäitus. Näitusele ja torni pääseb ürituste ajal ja etteteatamisel. 

Viljandi muuseumis on 16. novembrini koostöönäitus Eesti ajaloomuuseumiga «Päris ja prii: 200 aastat talurahva vabastamisest Liivimaal, 150 aastat esimesest laulupeost» ja stendinäitus Mulgimaa ajaloost. Tel 433 3316. Laidoneri plats 10.

Kondase keskuses 3. novembrini Peterburi kunstniku Tatjana Tšursinova näitus «Juhtum elust» ning 13. oktoobrini Pihkva kunstniku Aleksander Bušujevi maalinäitus. Püsinäitusel maalikunstniku ja kooliõpetaja Paul Kondase (1900–1985) maalid, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Tel 433 3968. Pikk tänav 8, Viljandi.

Heimtali muuseumis on jõulukuu lõpuni näitus «Kahlajad ja värvulised». Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kella 9–17.

Viljandi spordihoone fuajees 13. oktoobrini Viljandi fotoringi fotosein «Vol 37». Oma töödega on vaatajate ees: Reelika Vološtšuk, Eeva Vitsut, Ade Aasmäe, Kairi Roomet, Külli Järvis, Ester Karm, Inga Teder, Marge Tammesalu, Madis-Siim Kull, Sergei Rodiukov, Kuuno Kuusik ja Meelis Heli. Valikud tegi Õie Pak.

Uku keskuses 13. oktoobrini Viljandi fotoringi «Urbaniseerumine». Oma töödega on vaatajate ees:   Eeva Vitsut, Berit Sarap, Annabel Sõlg, Kairi Roomet, Külli Järvis, Inga Teder, Marge Tammesalu, Õie Pak, Gen-Horret Rand, Madis-Siim Kull, Sergei Rodiukov, Kuuno Kuusik ja Meelis Heli.  Valikud tegi Maris Tomba.

 Viljandimaa hoolekandekeskuses 31. oktoobrini Viljandi fotoringi «Lilleaed». Oma töödega on vaatajate ees: Kaja Tammesalu, Õie Pak, Siim Luhtoja, Georg Tamul, Raul Kukk, Madis-Siim Kull ja Meelis Heli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles