Vallavanema toetuseks tehtavad üleskutsed panid hingekarjase rahva poole pöörduma

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Põhja-Sakala vallavalitsuse hoones on ärevad ajad, sest vallavõim on kahte leeri läinud. Ühed tahavad praegust vallavanemat umbusaldada ja asemele panna Hermann Kalmuse, teised jälle kutsuvad üles Tõnu Aavasalule toetust avaldama.
Põhja-Sakala vallavalitsuse hoones on ärevad ajad, sest vallavõim on kahte leeri läinud. Ühed tahavad praegust vallavanemat umbusaldada ja asemele panna Hermann Kalmuse, teised jälle kutsuvad üles Tõnu Aavasalule toetust avaldama. Foto: Peeter Kümmel (montaaž)

Põhja-Sakala võimutülis kutsuvad praeguse vallavanema toetajad kõiki teisipäevase volikogu erakorralise istungi eel Suure-Jaani piketile, vallavanema umbusaldajad postitasid aga neljapäeval postkastidesse lendlehti süüdistustega Tõnu Aavasalu vastu.

Kolmapäeva hilisõhtul hakkas sotsiaalmeedia kaudu levima teade, et 24. septembril korraldatakse Põhja-Sakala vallavanema Tõnu Aavasalu toetuseks pikett. Vallavanema umbusaldajad väljendasid oma seisukohti selgelt neljapäevase Sakala vahele pandud lendlehe kaudu. Selle paljude Põhja-Sakala valla elanike postkasti jõudnud pöördumise autor on Põhja-Sakala vallavolikogu liige Hermann Kalmus, kellest võib saada uus vallavanem. Lendlehte põhjendab ta kui äärmuslikku meetodit oma seisukohtade selgitamiseks ning vallas olevate sisuliste probleemide väljatoomiseks.

Kalmuse sõnul on praeguse vallavanema toetusavaldused ebaausa maiguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles