Ilmataadi tuju tõttu jääb ühine pikalauapidu ära

Copy
Reede õhtul seadsid Sakala keskuse tehniline töötaja Argo Kask, kunstikooli direktor Kadri Kallast ja Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk linna sünnipäevaks Turu tänaval dekoratsioone üles.
Reede õhtul seadsid Sakala keskuse tehniline töötaja Argo Kask, kunstikooli direktor Kadri Kallast ja Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk linna sünnipäevaks Turu tänaval dekoratsioone üles. Foto: Elmo Riig

Viljandi 736. sünnipäeva pidustuste ettevalmistused algasid Turu tänaval juba reede hommikul. Sama päeva pärastlõunal andis linnavalitsus teada, et peo keskne osa, traditsiooniks saanud pikalauapidu jääb kehva ilma tõttu pühapäeval ära.

«On küll kurb otsus, aga ruumis kaotaks pikalauapidu oma mõtte,» ütles Sakala keskuse juhataja ja üks peo korraldajatest Jaanus Kukk. «See lükkub järgmisse aastasse, sellest traditsioonist me ei loobu. Samas sellise heitliku ilmaga nagu täna pole sellest rõõmu.»

Ilmaprognoosi järgi tuleb pühapäev sajune, aga pikalauapidu on tavaks pidada lageda taeva all ühel Viljandi tänaval. Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov ütles, et see on esimene kord, kui pikalauapidu kehva ilma tõttu ära jääb. Esimene pikalauapidu oli 2015. aastal ja mäletatavasti tuli ka siis pisut hoovihma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles