Esmaspäev, 16. september

Sakala
Copy
«Ükskord Hollywoodis»
«Ükskord Hollywoodis» Foto: Kaader filmist

Centrumi kinos 16. septembril kell 15.40 ­«Paharet», kell 16.10 «Ükskord Holliwoodys» kell 17.45 «Ükssarvik», kell 19.30 «See. Teine peatükk», kell 20.10 «Downton Abbey». Tallinna tänav 22, Viljandi.

NÄITUSED

Viljandi Linnagaleriis 26. septembrini Malle Londoni juubelinäitus  «Akvarell ja kalligraafia». 

Viljandi vanas veetornis on avatud fotonäitus «Elujõud kaduvikus». Fotodelt leiab Viljandi vana kalmistu iidsed puud, kes on enda embusse haaranud raudristid  ja -aiad. Motiivid on jäädvustanud peaaegu kümneaastase vahega kahe põlvkonna hobifotograafid, isa ja poeg Ants ja Raigo Tõnisalu.  Veetorn on avatud kolmapäevast pühapäevani kella 10–17 septembri lõpuni.

Kõpu Peetri kiriku rõdusaalis Jaanus Siimu fotonäitus Suure-Jaani muusikafestivalist, pööningusaalis Mall Vesilo ja Merike Saaremetsa tekstiilinäitus. Näitusele ja torni pääseb ürituste ajal ja etteteatamisel. 

Viljandi muuseumis on 16. novembrini koostöönäitus Eesti ajaloomuuseumiga «Päris ja prii: 200 aastat talurahva vabastamisest Liivimaal, 150 aastat esimesest laulupeost» ja stendinäitus Mulgimaa ajaloost. Tel 433 3316. Laidoneri plats 10.

Kondase keskuses 15. septembrini Ave Nahkuri «Lumehelmekese teekond Viljandist La Gomerale». 15. septembrini kahes ruumis Soome kunstniku Markku Arantila näitus «Teekond». Püsinäitusel maalikunstniku ja kooliõpetaja Paul Kondase (1900–1985) maalid, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Tel 433 3968. Pikk tänav 8, Viljandi.

Viljandi spordihoone fuajees 15. septembrini fotoringi näitus «Ärkav või tärkav». Vaksali tänav 2.

Heimtali muuseumis saab tutvuda Eesti rahvakultuuriga, mis on talletunud esiemade kaunis käsitöös. Eksponeeritud on ehtekunstnik Anu Paali näitus «Eesti asi ehk Puud olid, puud olid hellad velled». Rahvamajas on põrandavaipade näitus «Olustvere olemised». Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kella 9–17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles