Viljandimaal hukkus teelt välja sõitnud autos 35-aastane mees

Kaie Mölter
, reporter
Copy

Laupäeval mõni minut enne kella 20 sai häirekeskus teate, et Põhja-Sakala vallas Metskülas on maastur Ssangyong sõitnud teelt välja ja paiskunud küljele.  

Politsei selgitas, et autos oli kaks meest, kellest üks, 35-aastane kohalik mees, sai paraku nii raskeid vigastusi, et suri sündmuskohal. Teine viga saanud mees viidi haiglasse.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk sõnas, et esialgsetel andmetel oli autoroolis 17-aastane noormees, kes kaotas sõidukit juhtides selle üle kontrolli, sõitis teelt välja vasakule kraavi ning seal rullus auto üle katuse. 

«Liiklusõnnetuses kaotas elu kaasreisija, 35-aastane mees. Autot juhtinud noormees tõsisemalt viga ei saanud, kuid ta viidi igaks juhuks haiglasse täiendavasse tervisekontrolli. Autojuhi esmastel ütlustel oli ta autosõidu eel paar õlut ära joonud. Ka puudus tal juhtimisõigus ning praegu teada olevalt ei kasutanud kumbi neist turvavööd. Viimane võib olla üks põhjustest, mis viis ka nõnda traagilise tagajärjeni,» hindas politsei operatiivjuht. Autojuhi kainust kontrollitakse täiendavalt ekspertiisis.

Politsei alustas selle liiklusõnnetuse kõigi täpsemate üksikasjade väljaselgitamiseks menetlust.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles