Tulevik ärgitab perepäevalisi tulema staadionile jalgsi või rattaga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Perepäeval oodatakse staadionile palju rahvast.
Perepäeval oodatakse staadionile palju rahvast. Foto: Viljandi Tulevik
Täna kell 14 avatakse linnastaadioni väravad ja ümbrus Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi suureks perepäevapeoks. Õhtuni vältavale perepäevale on oodata palju inimesi ja seepärast ärgitavad korraldajad linlasi tulema staadionile jalgsi või jalgrattaga, et vältida ebameeldivusi järveäärsetes parklates.
Perepäeva peakorraldaja, Tuleviku klubi kogukonnajuhi Marek Tiitsi selgitust mööda on tulijatele avatud Aasa tänava poolne suur parkla, kuid seda vaid osaliselt.
"Staadioni otsavärava juures näitavad kuni kella 18 oma masinaid Kaitseliidu Sakala maleva mehed ning samuti peame tagama, et buss mahuks peatuse ümber manööverdama," kõneles Tiits. "Staadionile pääseb kesklinnast jalgsi väga mugavalt ning jalgrattaga tulijad on eriti oodatud, sest maanteeameti ja Viljandi politseijaoskonna inimesed koos Rademari ja Velo-Moto mehaanikutega teevad soovijate jalgratastele tasuta tehnoülevaatust ja räägivad liiklusohutusest. Pealegi saab jalgrattad otse staadionile parkida!"
 
Linnastaadioni väravad avatakse kell 14, täishoo saavad tegemised sisse aga kell 15 algava jalgpallilegendide lahinguga.
 
Perepäeva programm
 
Kell 14 avatakse staadioniväravad
Kella 14–18 on vaatamiseks ja katsumiseks Kaitseliidu masinad, relvastus ja varustus. Oma tegemisi tutvustavad naiskodukaitsjad ja Kaitseliidu noored. Mobiiliäpi "Ole valmis" tutvustamine ja mängud.
Avatud on maanteeameti ja Viljandi politseijaoskonna liiklusohutusala, jalgratastele tehakse tasuta tehnokontrolli, räägitakse ohutust kooliteest, saab mängida ja osavust proovida.
Avatud on ka Viljandi huvikooli ala, trummimängu õpituba, laevamudeldajate ringi mudelinäitus ja saab ise basseinis laevamudeleid ujutada.
Kella 14–20.15 on avatud Mulgimadina batuudiala, Viljandi avatu noortetoa VANT noorte- ja mängude ala, Jaama söögisaali toiduala, kus saab üheeuroseid pannkooke, suhkruvatti ja palju muud, ning LX Motors tutvustab Honda sõiduautode uusi mudeleid.
Kella 14–18 Fair Play miniturniir kolm kolme vastu.
Kella 15–16.15 legendide lahing: Viljandi Tulevik 1999 versus JK Liverpool Pub 2010.
Kella 15.10–18 motoklubi Concord MC tsiklite väljanäitus.
Kella 18.30–20.15 Premium-liiga kohtumine: Viljandi Tulevik versus Tallinna Kalev.
Kell 20.15 publikuauhindade loosimised: LX Motors ja Baltic House Production.
Allikas: korraldajad
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles