Pealinnas tehakse maadlusajalugu, millest osa ka kohalikel matimeestel

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti juunioride esialgne maadluskoondis, mille nimekirjas on kohalikud matimehed Kevin Aas ja Rainer-Kevin Suuder (alumises reas vasakult esimene ja teine). Suuder tegi siiski koos treeneriga otsuse loobuda tiitlivõistlustel kaasalöömisest.
Eesti juunioride esialgne maadluskoondis, mille nimekirjas on kohalikud matimehed Kevin Aas ja Rainer-Kevin Suuder (alumises reas vasakult esimene ja teine). Suuder tegi siiski koos treeneriga otsuse loobuda tiitlivõistlustel kaasalöömisest. Foto: MARTIN KOSSESON

Esmaspäeval algavad Tallinnas juunioride maailmameistrivõistlused maadluses: nii suure mastaabiga maadlusvõistlust pole siin veel peetudki ning koondise nimistus saab näha ka kahte Viljandimaalt pärit maadlejat Rainer-Kevin Suuderit ja Kevin Aasa. Alul koondisse ridadesse üles antud Rainer-Kevin Suuder otsustas siiski ühes treeneri Rain Aleksandroviga tänavusel suurturniiril osalemisest vastaste taseme- ja kaaluvahe tõttu loobuda.

«Kaalusime pikalt ja koos Rainer-Keviniga otsustasime, et ta on veel liiga noor ja tase pole maailmameistrivõistlustel võistlemiseks päris see, niisamuti on tema kaal veel liiga väike,» selgitas Viljandi Tuleviku maadlustreener Rain Aleksandrov. «Arutasime ka teiste treeneritega, et pole mõtet poissi sinna lõhkuma saata,» lisas ta. Aleksandrovi sõnul tuleks 16-aastasel maadluspoisil seal vastamisi minna endast neli aastat vanematega. Samuti on nendel tiitlivõistlustel kergeim kaaluklass 57 kilogrammi ning Tuleviku maadluspoiss jääbki oma kaalult sinna vahemikku, kuid tase on teistest erinev – seega on treeneri jutu järgi mõistlik võistlemisest tänavu loobuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles