Tühja maja hõivanud tegelaste tubane grillipidu lõppes suurte leekidega

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Kui päästjad Piiri tänavale jõudsid, põles mahajäetud maja lahtise leegiga ning ­uudistama oli tulnud üksjagu linnarahvast.
Kui päästjad Piiri tänavale jõudsid, põles mahajäetud maja lahtise leegiga ning ­uudistama oli tulnud üksjagu linnarahvast. Foto: Päästeamet

Teisipäeva õhtul kuuripõlenguga alanud tulekahju Viljandis Piiri tänaval sai mõne tunniga sootuks suuremad mõõtmed, kui sealsamas lahvatas leekidesse mahajäetud maja. Viljandi Pauluse kogudus, kellele maja kuulub, oli juba tükk aega otsinud selle lammutajat, kuid tulemusteta.

Teisipäeval kell 19.48 sai päästeamet väljakutse Piiri tänavale, kus põles lahtise leegiga mahajäetud maja puukuur. Kuur hävis täielikult, selle jäänused kustutati ning pool tundi hiljem sõitsid tuletõrjujad sündmuskohalt minema, kuid juba kell 22.04 tuli teade, et leekides on mahajäetud maja kuuri kõrval.

Päästjate saabudes põles tühjana seisev elumaja lahtise leegiga. Kui kustutustööd kell 1.10 lõpetati, oli maja katus täielikult hävinud ning püsti jäänud vaid söestunud seinad. Põlengukohast sadakonna meetri kaugusel asuvale gaasitanklale ja teistele ümbritsevatele hoonetele põleng ohtlik ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles