Tulevik täiendas ridu väravavahi ja keskpoolkaitsjaga

Priscilla Õmblus
Copy
Tuleviku klubi värskeim täiendus Ingmar Krister Paplavskis on FC Kuressaares mängides pidanud möödunud hooajal tõrjuma väravasuul ka uue peatreeneri lööke.
Tuleviku klubi värskeim täiendus Ingmar Krister Paplavskis on FC Kuressaares mängides pidanud möödunud hooajal tõrjuma väravasuul ka uue peatreeneri lööke. Foto: Marit Stepanova

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik sulges suvise üleminekuakna kahe täiendusega: hooaja lõpuni kestva laenulepinguga mängivad siin väravavaht Ingmar Krister Paplavskis ja keskpoolkaitsja German Šlein Tallinna FC Florast.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik teatas, et lõpetas suvises üleminekuaknas tehtavad täiendused vangerdustega väravavahtide osakonnas. Andreas Kallaste naaseb hooaja lõpuni koduklubisse Vändras ning hooaja lõpuni kestva laenulepinguga tuleb tema asemele Ingmar Krister Paplavskis Tallinna FC Florast. Meeskonna nimekirja registreeriti ka sama klubi keskpoolkaitsja German Šlein. Andreas Kallaste, kes seisis sel hooajal Tuleviku väravasuul vaid kuues mängus, soovis saada rohkem mänguaega ning taasliitus seetõttu oma koduklubi Vändra Vaprusega.

"Andreas on teinud meie juures alati kõvasti tööd ning näidanud end tõsise ja keskendunud mängumehena," kinnitas Tuleviku klubi juht Raiko Mutle. "Tal on kindel koht meie järgmise hooaja plaanides. Andreas jätkab meie juures treenimist ning tagame talle kõik tingimused. Mänguaega aga saab ta hooaja teises pooles oma koduklubis esiliiga B-tasandil. Jõudsime ühisele arusaamisele, et selline lahendus on parim nii Andreasele endale kui meie klubile ning võimaldab meie koostööd uuel aastal kõige paremal moel jätkata."

Uus liituja, 20-aastane väravavaht Ingmar Krister Paplavskis oli mullusel hooajal FC Florast laenul FC Kuressaares, kus mängis kogu hooaja ja sai kirja täisminutid 32 kõrgliigakohtumises. Tänavuseks hooajaks naasis ta FC Florasse ning seal on talle Premium-liigas mänguaega jätkunud vaid kahe mängu jagu.

Lisaks Paplavskisele registreeriti Viljandi Tuleviku nimekirja 23-aastane FC Flora keskpoolkaitsja German Šlein. FC Florast mullu Tšehhi esiliigaklubisse Jihlava Vysocinasse liikunud Šlein naasis Eestisse juuli alguses, kui liitus Narva Transiga. Olles seal ühe euromängu pidanud, jäi ta aga kimpu vana vigastusega ning lahkus klubist sel nädalal. Kas praegu vähemalt kahekuulist vigastuspausi pidav Šlein Tuleviku särgis tänavu ka platsile jookseb, sõltub sellest, kuidas ta taastub. "Germaniga on asi lihtne," nentis Raiko Mutle. "Kõigepealt aitame tal terveks saada ning kui ta on valmis meid sügisvoorudes aitama, on ta meeskonnale kindlasti väga väärt täiendus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles