Folk toob kaasa muudatused liikluses

Bretty Sarapuu
, toimetaja
Copy
Pärimusmuusika festival toob kaasa olulisi muudatusi liikluses.
Pärimusmuusika festival toob kaasa olulisi muudatusi liikluses. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi pärimusmuusika festival ja sellele eelnev periood toob kaasa liiklusmuudatusi ning osa linnatänavate ajutisi sulgemisi.

Seoses 25. juulist kuni 28. juulini toimuva Viljandi pärimusmuusika festivaliga suletakse alates 21. juulist liikluseks Vabaduse plats, mis jääb kinni kuni 31. juulini. Platsil asuv elektriautode kiirlaadimispunkt on suletud 21. juulist kuni 28. juulini.

22.–31. juulini on suletud Vaksali tänavalt Viljandi mõisani viiv sõidutee, Mõisapark ja Vabaduse plats 6, Tasuja puiestee, Lossi tänav Varese sillast kuni Pika tänavani, lossimäed, Talli tänav ja lauluväljak. 

Ajavahemikus 24.–28. juuli on suletud Kaalu tänava ja spordikeskuse parkla ning Sakala keskuse hoov. Festivali kontsertide toimumise ajal 25. ja 26. juulil kella 15–23 on suletud Turu tänava lõik, mis jääb Kaalu tänava ja Tallinna tänava vahele.

25. juulil kella 12.30–12.50 on festivali rongkäigu tõttu suletud Tallinna tänava lõik alates Jakobsoni tänavast kuni Kauba tänavani. 

Nendel perioodidel liigub nimetatud piirkondades ainult festivaliga seotud transport ning hädaabi osutamiseks päästeteenistuse ja kiirabi sõidukid. Festivali korraldajad tänavad linnakodanikke mõistva suhtumise eest.

Muudatused Viljandi liikluses.
Muudatused Viljandi liikluses. Foto: Viljandi Pärimusmuusika Festival

Kell 10.50 viidud sisse parandus, kuna algselt anti festivali poolt välja ekslik info. Elektriautode kiirlaadimispunkt on suletud alates 21. juulist 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles