Eesti vanamootorrattad kogunevad sel nädalavahetusel Viljandimaal

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Eesti vanamootorrattad kogunevad sel nädalavahetusel Viljandimaal Holstre-Polli puhkekeskuses 32. korda toimuval iga-aastasel kokkutulekul.
Eesti vanamootorrattad kogunevad sel nädalavahetusel Viljandimaal Holstre-Polli puhkekeskuses 32. korda toimuval iga-aastasel kokkutulekul. Foto: Unic-Moto

Eesti vanamootorrattad kogunevad sel nädalavahetusel Viljandimaal Holstre-Polli puhkekeskuses 32. korda aset leidval iga-aastasel kokkutulekul. Laupäeva pärastlõunal saavad huvilised Viljandis Vabaduse platsil uudistada ligi sajast rattast koosnevat tasuta näitust.

Unic-Moto lähetatud pressiteate kohaselt saab vanamootorrataste väljanäitusel näha nii ennesõjaaegseid kui ka sõjajärgseid uunikumrattaid. Esindatud on kaherattalised üle maailma: Venemaalt, Tšehhist, Belgiast, Saksamaalt, Inglismaalt, Prantsusmaalt, Austriast, Rootsist ja Ameerikast. Eestis nimetatakse vanasõidukiks 35 ja enam aastat vana sõiduriista. 

Vanarattaid võib näha laupäeval ka ringi sõitmas, sest kell 10 algab suurejooneline paraadsõit Paistu–Anikatsi–Karksi pruulikoda–Tuhalaane–Loodi–Heimtali–Viljandi. Seejärel on Viljandis Vabaduse platsil näitus, kus huvilistel on võimalik rattaid pildistada ning nende kohta omanikele ja restauraatoritele küsimusi esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles