Tuleviku juht on mänguga rahul, aga punkte tahaks rohkem

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi Tuleviku meeskond on sel suvel näidanud küll head mängu, aga saanud ka valusaid kaotusi. Kaks viimast mängu Tallinna Kalevi ja Tartu Tammeka vastu olid kindlasti sellised, millest poolehoidjad võitu ihkasid.
Viljandi Tuleviku meeskond on sel suvel näidanud küll head mängu, aga saanud ka valusaid kaotusi. Kaks viimast mängu Tallinna Kalevi ja Tartu Tammeka vastu olid kindlasti sellised, millest poolehoidjad võitu ihkasid. Foto: Marko Saarm

«Loomulikult oleksin rohkem rahul, kui oleksime viimased mängud ära võtnud ja tabelisse punkte saanud, aga kui mul oleks valida, kas lisapunktid või see mängupilt, mida ma väljakul näen, valiksin kindlasti viimase.» Nii võttis Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi president Raiko Mutle kokku meeskonna selle hooaja teekonna Eesti meistriliigas.

Laupäeval olid Viljandi mehed kodustaadionil Tartu Tammekaga silmitsi seistes veel kohtumise 87. minutil kinni soovis 0:0 viigiga lõpetada ja üks punkt juurde teenida. Mängu jooksul oli Tulevikul paar-kolm head võimalust ka värav lüüa, kuid meeskonna esiründaja Kaimar Saagi löögid tabasid väravavahti või lendasid üle värava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles