Koolid, lasteaiad ja tänavad – Viljandi kuue aasta ehitusplaan saab paberile

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Lasteaiad ja koolid. Madis Timpsoni (vasakul) linnapeaks olemise ajal on suuri töid saanud ehitusfirmad, kes on olnud valmis renoveerima haridusasutusi. See foto on tehtud enam kui pool aastat tagasi Paalalinna koolis, kus Timpson käis tellijana sarikapeol ehitajatele välja tegemas. Paremal seisab ehituse peatöövõtja Silindia Ehituse juht Toomas Perve.
Lasteaiad ja koolid. Madis Timpsoni (vasakul) linnapeaks olemise ajal on suuri töid saanud ehitusfirmad, kes on olnud valmis renoveerima haridusasutusi. See foto on tehtud enam kui pool aastat tagasi Paalalinna koolis, kus Timpson käis tellijana sarikapeol ehitajatele välja tegemas. Paremal seisab ehituse peatöövõtja Silindia Ehituse juht Toomas Perve. Foto: Marko Saarm

Lasteaiad ja koolid ning pisut tänavaid – nii võib üldistatult kokku võtta Viljandi järgmise kuue aasta eelarvestrateegia ehituste plaani. Rahaprognoos näitab, et paari aasta pärast on linnal ehitamiseks raha praegusest tublisti vähem.

Üks eurotoetuste hooaeg hakkab läbi saama ning riigi rahakotiraudade vahelt 2021. aastaks linnale veel midagi ei pudene. Kui tänavu on linnal ehitusraha kokku üle kaheksa miljoni euro, siis paari aasta pärast on seda vaid 2,6 miljonit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles