Linnajuhid ootavad videoid kihutavatest jettidest (5)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi järv meeldib paljudele, ka jetisõitjatele, kellest mõni on tekitanud oma sõidukiiruse või -stiiliga teistele suvitajatele või sportlastele ebameeldivusi.
Viljandi järv meeldib paljudele, ka jetisõitjatele, kellest mõni on tekitanud oma sõidukiiruse või -stiiliga teistele suvitajatele või sportlastele ebameeldivusi. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus kuulutas, et võtab järvel oleva mootorpaatide liikluse suure tähelepanu alla. Lihtsamalt öeldes paluvad linnajuhid anda rannalistel raekotta teada, kui mõni jetisõitja kihutama hakkab. Soovitavalt võiks korrarikkuja nutitelefoniga videole püüda.

«See ei tähenda, et teate saamise järel keegi linnavalitsusest kohe järve äärde korda looma läheks. Pigem soovime teada, kui tihti mootorsõidukid probleeme tekitavad,» selgitas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin.

Linnajuhid esitasid palve G4S-i rannavalvuritele ning paadilaenutajatele, aga korrarikkumiste kohta ootavad nad teavet kõigilt pealtnägijatelt. «Kui asi tundub juba väga hull, tuleks politseile teada anda,» lisas Märtin.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles