Reede, 7. juuni

Sakala
Copy
Algavad hansapäevad
Algavad hansapäevad Foto: Marko Saarm / Sakala

Algavad Viljandi hansapäevad.

Vilma maja hoovis kell 11 festival «Noor insener».

Koidu seltsimajas kell 11 hansa teatrihoov: nukuetendus «Punamütsike» ja nuku töötuba.

Viljandi linnastaadionil kell 15 sõpruslinnade noorte jalgpalliturniir.Viljandi järve rannas kell 17 korvpalliturniir 3 x 3 Hansa Ilutulestikud.

Viljandi sõudebaasis kell 18 sõudmine rahvapaatidel «Hansa paadimees».

Marya Angletoriumi tervisekodus kell 21 Triinu Tauli kontsert «Vanarahva lasteaia» kohvikuöös.

Pööningu avapidu koos ansambliga Kolumbus Kris, uksed avatakse kell 21.

Pärimusmuusika aidas kell 21  puhutakse hoog sisse 24 tundi kestvale torupillimaratonile. Maratonil näeb ja kuuleb mängimas nii professionaalseid muusikuid (Cätlin Mägi, Sandra Vabarna jt), legende (torupilliansambel Linnutaja)kui ka harrastusmuusikuid ja samal nädalavahetusel toimuva laagri "Torupill ja karmoška" osalejaid. Tasuja puiestee 6, Viljandi. 

NÄITUSED

Kondase keskuses 16. juunini Liisa Kruusmägi näitus «Limonaad asfaldil», 8. septembrini Ave Nahkuri «Lumehelmekese teekond Viljandist La Gomerale». Püsinäitusel kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalid, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Pikk tänav 8, Viljandi. Telefon 433 3968.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse esimese korruse fuajees mai lõpuni laste joonistused «Ametid», teise korruse fuajees Karksi-Nuia kultuurikeskuse käsitööringi tööde näitus ja sinises saalis Liis Pihlaku ja Reena Curphey näitus «Kohtumine». Viljandi maantee 1.

Abja kultuurimajas 30. juunini MTÜ Igale Lapsele Pere ja Mari Kruusenvaldi heategevuslik fotonäitus «Mis on kodu, kus on kodu». Pärnu maantee 28.

Vanaõue puhkekeskuses Anne-Mari Rannamäe maalinäitus «Meenutusi lapsepõlve Vanaõuest». Vihi küla, Põhja-Sakala vald. Telefon 521 2148, e-post info@vanaoue.ee.

Viljandi muuseumis on 16. novembrini koostöönäitus Eesti ajaloomuuseumiga «Päris ja prii: 200 aastat talurahva vabastamisest Liivimaal, 150 aastat esimesest laulupeost» ja 16. juunini looduskaitse rändnäitus «Hoia, mida armastad!» ja püsinäitus Viljandimaa ajaloost. Laidoneri plats 10. Tel 433 3316.

Viljandi vana veetorn on 31. augustini külastamiseks avatud esmaspäevast pühapäevani kella 11–18. Hooaja lõpuni on eksponeeritud püsinäitus «Vana Viljandi läbi lennukiakna. Veetorni lugu». 15. juunini on avatud näitus «Katsetused paberil», autorid Veera Lauk ja Meelik Mälksoo. Laidoneri plats 5c.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles