Sõpruskond vedas kooli võiduni

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Viljandi gümnaasiumi õpilased Mihkel Muri, Rebeca Lotta Aasmäe ja Robin Koovit eile «Aasta kooli» võidukarika ja tänu­kirjaga.
Viljandi gümnaasiumi õpilased Mihkel Muri, Rebeca Lotta Aasmäe ja Robin Koovit eile «Aasta kooli» võidukarika ja tänu­kirjaga. Foto: Erakogu

Tänavuse aasta kooli tiitlile püüelnud 54 kooli seast tõusis võitjaks Viljandi gümnaasium. Eile hommikul enne kella seitset tehti võitja Eesti televisiooni hommikuses otsesaates teatavaks ning saade läkski otse-eetrisse Viljandi koolimajast.

Konkursil osalemiseks tarviliku video otsustasid teha õpilased Rebeca Lotta Aasmäe, Robin Koovit ja Mihkel Muri, kes kuuluvad kooli õpilasesindusse ning on oma sõnul sõbrad juba väikesest peale ja pärast tundegi alatihti kolmekesi koos.

«Rääkisime sellest konkursist õpilasesinduses ja kohe sai selgeks, et tahame kolmekesi asja ette võtta,» lausus Robin Koovit. «Arutasime, milline lahendus võiks silma hakata, soovisime midagi erilist. Valisime turismiidee kasuks ja püüdsime video teha lõbusalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles