Filmiarvustus. Armastus on siiski olemas

Üllar Priks
, reporter
Copy
New Yorgi saginas saatuse poolt üheks päevaks kokku sobitatud Natasha Kingsley (Yara Shahidi) ja Daniel Bae (Charles Melton) on nii armsad, et lööksid lõhki ka maailma kõige võimsamad meganummimeetrid.
New Yorgi saginas saatuse poolt üheks päevaks kokku sobitatud Natasha Kingsley (Yara Shahidi) ja Daniel Bae (Charles Melton) on nii armsad, et lööksid lõhki ka maailma kõige võimsamad meganummimeetrid. Foto: Forum Cinemas

Pean möönma, et romantika tähendus kipub tänapäeva maailmas vägisi devalveeruma. Süüdi on selles suuresti just Ameerika filmitööstus, kes oma lollakate pinnapealsete suhtefilmidega lihtsalt roosat vahtu üles peksab.

Paar tunnikest seksistliku alatooniga põrgupiinlikke intsidente pikituna poolemeelse tantsu ja tagaajamisega on romantikale ja tõelistele lähedussuhetele sama lähedal kui Viljandi järve rannas tuule alla võtnud lend- taldrik, mille poole paar kiiremat sammu teinud Pontu pettunult otsa ringi keerab ja peremehele nõutu näoga otsa vaatama jääb. No mis see nüüd siis oli?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles