Õpetajad küsivad, miks valla poliitik oma kooli kehvaks peab

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv Põhja-Sakala valla hariduskomisjoni liige Tambet Sova pälvis õpetajate pahameele oma väljaütlemisega valla ajalehes, kus ta leidis, et Suure-Jaani koolis antava hariduse kvaliteet ei ole piisavalt hea.
Sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv Põhja-Sakala valla hariduskomisjoni liige Tambet Sova pälvis õpetajate pahameele oma väljaütlemisega valla ajalehes, kus ta leidis, et Suure-Jaani koolis antava hariduse kvaliteet ei ole piisavalt hea. Foto: Marko Saarm

26 Suure-Jaani õpetajat tahavad Põhja-Sakala vallavolikogu liikmelt Tambet Sovalt avalikku seletust, millistel andmetel põhineb tema arvamus, et paljud õpilased peavad Suure-Jaanist kaugemale õppima minnes võtma järeleaitamistunde, et gümnaasiumisse pääseda.

Sellise mõtte avaldas vallavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni kuuluv Tambet Sova mais ilmunud Põhja-Sakala vallalehes Leole. Täpsemalt kõlas tema tsitaat: «Praeguseks on nii, et Suure-Jaanist mujale gümnaasiumisse minnes peavad paljud õpilased järeleaitamistunde võtma. Seda ei tohiks olla. Seda peangi (hariduse – toimetus) kvaliteedi all silmas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles