Aasta väravast viigiks ei piisanud

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Viljandi Tulevik (kollastes särkides) üritas küll tublisti, aga meistriliiga valitseja FC Flora oli ikkagi tugevam ja võttis 3:1 võidu.
Viljandi Tulevik (kollastes särkides) üritas küll tublisti, aga meistriliiga valitseja FC Flora oli ikkagi tugevam ja võttis 3:1 võidu. Foto: Elmo Riig

Pühapäeva pärastlõunal kohtus Viljandi Tuleviku meeskond Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga teise ringi avavoorus Viljandi linnastaadionil oma hooaja esimeses murumängus Tallinna FC Floraga ja pidi enam kui 500-pealise publiku ees tunnistama tolle 3:1 paremust.

Eelmisel korral olid samad meeskonnad vastamisi märtsi algul hooaja avakohtumisel ning siis võttis Flora 2:0 võidu. Sestpeale on Flora olnud peaaegu täiuslik, olles võitnud kõik esimese ringi kohtumised koguskooriga 30:2.

Tuleviku mäng on muutunud voor-voorult järjest enesekindlamaks, ründavamaks ja tänu sellele ka resultatiivsemaks. Ometi näis soojal ja päikesepaistelisel emadepäeva pärastlõunal Viljandi linnastaadioni kohal rippuvat suur tume pilv. Kui palju kodumeeskonnale lüüakse? Kas Tulevik astub sama jalga lähikonkurent Tartu Tammekaga, kes pidi päev varem Levadia vastu mängides oma väravast välja korjama seitse vastuseta jäänud palli?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles