Kultuuriakadeemia spordipäeval saab vedada köit ja rallida aiakäruga

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kultuuriakadeemia spordipäeval saab teiste alade hulgas proovida ka vibulaskmist.
Kultuuriakadeemia spordipäeval saab teiste alade hulgas proovida ka vibulaskmist. Foto: Viljandi Kultuuriakadeemia üliõpilasesindus

Järgmise nädala neljapäeval tuleb Viljandi järve ääres kultuuriakadeemia spordipäev, kus pistetakse rinda mitmel huvitaval võistlusalal.

Kultuuriakadeemia üliõpilasesinduse liige Katrina Nurmoja ütles, et spordipäev on peale akadeemia tudengite ja töötajate mõeldud ka teistele spordist ja aktiivsest eluviisist lugupidavatele inimestele ning osalema oodatakse kõiki huvilisi.

Võistelda saab saapaviskes, aiakärurallis, lauatennises, köieveos, ekstreemsel takistusrajal, tervislikus beer pong'is ja vibulaskmises. "Kõige rohkem kõneainet tekitab ilmselt kiiking, kus julgematel on võimalik end lennutada lausa üle võlli. Kohale tuleb ka Elamuspank, kes võimaldab spordipäeval seesuguste ekstreemsete alade toimumise ja tagab osalejate turvalisuse," lisas Nurmoja.

Nagu nentis üliõpilasesinduse president Monica Sasi, on spordipäeva traditsioon üliõpilasesinduse eestvedamisel kestnud juba hulga aastaid. "See on tudengite seas oodatud sündmus, sest väljakutseid jagub kõigile," rääkis ta. "Tudengite lemmikuks on kujunenud ekstreemne kiiking ning kiiruskatsed aiakärudega."

Osavamatele sportlastele on auhindu välja pannud mitmed ettevõtted, näiteks VLND Burger, Maerobic ja MyFitness. Pärimusmuusika ait premeerib tublimaid tudengeid kevadise õuefestivali "Folkloob" pääsmetega.

Erinevaid spordialasid saab Viljandi järve ääres proovida 16. mail kella 11–16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles