Kutse- ja ülikoolis õppijad saavad stipendiume taotleda ainult Viljandi linnas ja vallas

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsus annab igal aastal välja kümme kõrghariduse aastastipendiumi. Mullu andis linnapea Madis Timpson Roman Toi nimelise kõrgharidusstipendiumi Liisi Metsvahile.
Viljandi linnavalitsus annab igal aastal välja kümme kõrghariduse aastastipendiumi. Mullu andis linnapea Madis Timpson Roman Toi nimelise kõrgharidusstipendiumi Liisi Metsvahile. Foto: Elmo Riig

Viljandlastest õppuritel on võimalik taotleda stipendiumi nii kutse- kui kõrgkoolis käies. Mujal maakonnas maksab stipendiume ainult Viljandi vald, Põhja-Sakala ja Mulgi vallas saab taotleda vajaduspõhist toetust.

Stipendiumi taotlemiseks peab inimese elukoht rahvastikuregistri järgi olema samas linnas või vallas, kust ta seda saada soovib. Viljandis võivad nii kutse- kui kõrgkoolis käivad õppurid taotleda 1000-eurost aastastipendiumi, mis makstakse kümne kuu jooksul välja võrdsete osadena. Kõrgkooli õppima läinutele makstakse kümmet aastastipendiumi, mis on seotud eri õppevaldkondadega, näiteks põllumajandus, haridus, humanitaaria ja kunst, loodus- ja täppisteadused, sotsiaalteadused ja tehnika, ning kannavad igaüks mõne kohaliku suurkuju nime.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles