Võrkpallurid jäid napilt medalist ilma

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli võrkpallitreeneri Merle Keerutaja sõnul polnud eelmisel nädalavahetusel meistrivõistluste medal kaugel ning nüüd tuleb harjutada, et stabiilsust juurde saada.
Viljandi spordikooli võrkpallitreeneri Merle Keerutaja sõnul polnud eelmisel nädalavahetusel meistrivõistluste medal kaugel ning nüüd tuleb harjutada, et stabiilsust juurde saada. Foto: Elmo Riig

Eelmise nädala reedest pühapäevani Viljandi spordihoones peetud Eesti alla 18-aastaste tütarlaste võrkpallimeistrivõistluste esimese tugevusrühma finaalturniiril jäi Viljandi spordikooli esindus neljandaks.

Meistrivõistlustel osales kokku 31 võistkonda ning kõik kohad mängiti eri tugevusgruppides välja.

Viljandlannad kogusid finaalis kaks võitu ja kolm kaotust: nad võitsid Võru spordikooli 3:1 ja spordiklubi Tatsi Kiili esimese esinduse 3:1 ning kaotasid 0:3 Palusalu spordiklubi / Tallinna spordikoolile, 0:3 Selver / Tallinna spordikooli esimesele esindusele ja 2:3 Olerex / Veski Mati Tartule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles