Elary Talu tuli Euroopa meistrivõistluste avaetapil kolmandaks

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elary Talu võitis eelmisel nädalavahetusel Portugalis rasketes oludes sõidetud Euroopa enduuromeistrivõistluste avaetapil kolmanda koha.
Elary Talu võitis eelmisel nädalavahetusel Portugalis rasketes oludes sõidetud Euroopa enduuromeistrivõistluste avaetapil kolmanda koha. Foto: Erakogu

Sõmerpalu motoklubi all sõitev Abjast pärit Elary Talu võitis eelmisel nädalavahetusel Portugalis Góisis rasketes oludes peetud Euroopa enduuromeistrivõistluste avaetapil klassis üle 250cc 2T kolmanda koha.

«Esimesel päeval saime tohutult vihma ja rahet ja kuigi teisel päeval enam ei sadanud, oli vesi jõgedes nii kõrge, et muda ei kadunud kusagile,» vahendas Eesti mootorrattaspordi föderatsioon Talu sõnu. «Rajad olid väga rasked ja ülesõidud jube kiired, keeruline oli kontrollaegadesse jõuda. Niipea, kui tegid ühe eksimuse, sattusid läbimatusse kohta, kuhu jäidki kinni.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles