Valitsev meister pääses Viljandis napilt

Priscilla Õmblus
Copy

Pühapäeva pärastlõunal muutus Viljandi staadioni kunstmuru rohkem kui 300 pealtvaataja ees eredavärviliseks, kui Eesti jalgpalli Premium-liiga viiendas voorus said kokku valitsev meister, roosasärkne Nõmme Kalju ja teda võõrustav kollastes rõivastes Tulevik. Olgugi et tabloolt vaatas juba esimesel mänguminutil vastu pealinlaste eduseis, suutis kodumeeskond neid üllatada.

Aukartust äratava tiitliga Nõmme Kalju ja Viljandi Tuleviku kohtumisest võis oodata üsna ühepoolset mängu, ent esimese poolaja nõrga alguse kiuste sai see arvamus enne poolajavilet kummutatud. Võib öelda, et valitsev Eesti meister on hooaja alguses veel üsna roostes: hooaja avapauguks oli talle 0:2 kaotus Paide Linnameeskonnale ja samuti pidi ta tunnistama FC Flora 3:0 paremust.

Pühapäevases mängus Tulevikuga viis Igor Subbotin roosasärklased Robert Kirsi antud väravasöödust 1:0 juhtima, kui avavilest polnud veel minutitki möödunud. Kümme minutit hiljem lisas Kirss ka omalt poolt ühe värava meeskonna kontole – Tuleviku väravavaht Andreas Kallaste sai pallile küll näpud vahele, ent väravavõrk sahises sellegipoolest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles