Suurim tänavune teetöö nõuab rohkem kui kolm miljonit eurot

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga–Uulu maanteel läheb remonti 7,7 kilomeetri pikkune teelõik Veskimäe ja Umbsoo vahel. Sellele jääb ka kaks ristmikku.
Valga–Uulu maanteel läheb remonti 7,7 kilomeetri pikkune teelõik Veskimäe ja Umbsoo vahel. Sellele jääb ka kaks ristmikku. Foto: Marko Saarm

Viljandimaal läheb selle aasta kõige kallim teeremont maksma 3,3 miljonit eurot ning kulukaid töid on teisigi, kuid nagu ütles maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juht Margus Eisenschmidt, ei saa anda ühest hinnangut, kas teetöid tehakse tänavu maakonnas piisavalt.

«Ära tehakse mõistlikke asju mõistlikes kohtades vastavalt teehoiukavale,» lausus ta. «Kõik riigi teelõigud paigutatakse eri kriteeriumide alusel analüüsitabeleisse ja nende abil selgitatakse välja kõige rohkem remonti vajavad lõigud.»

Kõige suurem teetöö Viljandimaal on Eisen­schmidti sõnul Valga–Uulu maantee rekonstrueerimine Veskimäe ja Umbsoo 7,7 kilomeetri pikkusel lõigul. Sellele jääb kaks ristmikku, viis ristumist kohalike teedega ja hulk mahasõite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles