Vallavanem: kui spaahotelli plaan tagasi lükatakse, siis kesklinna veekeskust ei paista

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vallavanema Alar Karu meelest annab spaahotelli rajamine kogu piirkonnale sedavõrd suure arengutõuke, et linnalt ja vallalt küsitav toetusraha pole sellega võrreldes sugugi suur.
Viljandi vallavanema Alar Karu meelest annab spaahotelli rajamine kogu piirkonnale sedavõrd suure arengutõuke, et linnalt ja vallalt küsitav toetusraha pole sellega võrreldes sugugi suur. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi vallavanem Alar Karu ei pea võimatuks, et Viljandi linna ja valla ühise veekeskuse rajamine kaob üldse plaanidest, kui linnavolikogu peaks neljapäeval selle vastu hääletama. Selles, et vallavolikogu spaahotelli plaani kolmapäeva õhtul heaks kiidab, on vallavanem üsna veendunud.

"Ma ei taha valla poolt ähvardusi esitada, aga kui nüüd tuleb tagasilöök, siis mina küll ei garanteeri, et hakkame taas kesklinna majade vahele koos linnaga veekeskust kavandama," nentis Alar Karu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles