Viljandi volikogud asuvad taas veekeskuse ostmist arutama (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arendaja lubab Viljandi järve äärde 2022. aastaks ligi 25 miljoni euro suurust investeeringut. Linn ja vald peaksid selle eest maksma 450 000 eurot aastas ning linn peaks korda tegema parkla ja tänavad.
Arendaja lubab Viljandi järve äärde 2022. aastaks ligi 25 miljoni euro suurust investeeringut. Linn ja vald peaksid selle eest maksma 450 000 eurot aastas ning linn peaks korda tegema parkla ja tänavad. Foto: Marko Saarm

Kui Viljandi valla- ja linnavolikogu enamus on nõus, hakkavad mõlema volikogu liikmed sel nädalal erakorraliselt arutama linnale ujulat ja spaahotelli pakkuva Virumaa ettevõtte ettepanekut lükata veekeskuse valmimine aasta võrra edasi.

Jaanuari lõpust on linna ja valla esindajatest koostatud komisjoni ees Rakveres asuva osaühingu Aqva Hotels pakkumine rajada Viljandisse spaahotell, mille juures oleks veekeskus ja ujula ning ujulast saaksid vald ja linn osta oma laste tarbeks ujumisaega.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles