Kaare kooli õpilastel läks Abu Dhabis edukalt

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaare kooli õpilased Anette Viskov (vasakul) ja Eleriin Vares eriolümpiamängudel Abu Dhabis.
Kaare kooli õpilased Anette Viskov (vasakul) ja Eleriin Vares eriolümpiamängudel Abu Dhabis. Foto: Erakogu

Araabia Ühendemiraatides Abu Dhabis toimunud eriolümpiamängudel läks hästi Viljandi Kaare kooli iluvõimlejatel Eleriin Varesel ja Anette Viskovil.

Nagu teatas Viljandi Kaare kooli direktor Mati Ruul, saavutas Eleriin Vares kõikide alade kokkuvõttes iluvõimlemises kuldmedali ja Anette Viskov hõbemedali. Võisteldi rahvusvaheliselt kinnitatud eriolümpia võimlemiskavade järgi neljal alal: palli-, rõnga-, hüpitsa- ja lindikaval.

Õpilastega oli võistlustel kaasas treener ning Kaare kooli kehalise kasvatuse õpetaja Inna Arutjunjan.

«Palju õnne sportlastele ja treenerile!» ütles Ruul. «Viljandi Kaare kool on juba aastaid olnud eriolümpia Eesti ühenduse liige. See on andnud koolile ja õpilastele suurepärase võimaluse osaleda spordivõistlustel Eestis. Kooli on toodud palju medaleid ja karikaid. Parimatest parimatele avaneb suurepärane võimalus kuuluda oma spordiala Eesti paremikku ja esindada riiki erinevatel rahvusvahelistel võistlustel.»

Ruul lisas, et tagasi Eestisse jõuavad sportlased sel nädalalõpul ja esmaspäeval korraldatakse Kaare koolis maailmamängudel osalenutele vastuvõtt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles