Filmiarvustus. Ühe pere lugu

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellie üritab teismelise kasutütre kasvatamisel karmi tooniga korda korda majja lüüa.
Ellie üritab teismelise kasutütre kasvatamisel karmi tooniga korda korda majja lüüa. Foto: Forum Cinemas

Kuigi Mark Wahlberg on üle keskmise hea näitleja, on elu talle iroonilisel kombel ette söötnud koletus koguses kahtlase väärtusega lihtsakoelisi rolle. Olgu need siis minimaalse tekstiga palja ülakeha sooritused või lihtsalt tühmi olemisega rusikakangelased. Kui tema aastatetagune hiilgav ülesastumine muusikafilmis «Rock Star» kõrvale jätta, ei tulegi midagi märkimisväärset meelde. Värskelt kinodesse jõudnud «Kiirperekond» («Instant Family») võib aga vabalt saada pöördepunktiks.

Süžeed tutvustav treiler teeb taiesele muidugi tõelise karuteene. See klipike jätab vaatajaile «Kiirperekonnast» mulje kui mahedast komöödiast, mille vaatamise kõrvalt võib vabalt ka millegi asisemaga tegelda. Just sellist pead puhkeasendisse sättivat kerget meelelahutust ma kinosaali püüdma läksingi. Aga võtke näpust, ei pakutudki publikule lihtsa mustriga tapeeti, vaid kõvasti mõtlemisainet andvat ja hingepõhjani liigutavat südamlikku lugu. Ning see tekitas kuramuse hea tunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles