Tartu ülikooli kliinikum pakub preemiat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kandidaate preemia saamiseks võivad esitada kõik Eesti tervishoiuasutused ja erialaseltsid.
Kandidaate preemia saamiseks võivad esitada kõik Eesti tervishoiuasutused ja erialaseltsid. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tartu ülikooli kliinikum kuulutas välja konkursi preemia kandidaatide esitamiseks.

Preemiaga tunnustatakse teenekaid Eesti arste, kes silmapaistva tegevusega on andnud suure panuse Eesti tervishoiu ja ühiskonnaelu arengusse, on kaasa aidanud Eesti tervishoiu maine parandamisele üldsuse silmis ning Eesti inimeste tervise tugevdamisele. 

Vastavalt kliinikumi preemia statuudile on kandidaatide esitamise õigus kõikidel Eesti tervishoiuasutustel ja erialaseltsidel, Tartu ülikooli meditsiiniteaduste valdkonnal, Eesti arstide liidul ja haiglate liidul. Iga institutsioon saab üles seada ühe kandidaadi ning statuudi järgi võib ühele isikule preemia määrata ühel korral. 

Kliinikumi preemia antakse tänavu välja kahekümne esimest korda. 

Preemia kandidaatide andmed tuleb saata koos kirjaliku elulookirjelduse ja lühikese põhjendusega 18. aprilliks e-posti aadressil kliinikum@kliinikum.ee.

Kliinikumi preemia antakse laureaadile kliinikumi kevadkonverentsil «Inimkeskne tervishoid – eesmärk või teekond?» 10. mail Tartus Dorpati konverentsikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles