Suur kogus kokaiini, salaalkoholi ja -sigarette. Algas kohtupidamine viie mehe ja kahe naise üle

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile algas Tartu maakohtu Viljandi kohtumajas kohtupidamine seitsme inimese üle, keda süüdistatakse narkootikumide omamises ja edasiandmises ning maksumärkideta alkoholi ja sigarettide edasiandmises.

Kohtu all on Andrejs Oleksiks, Vladimir Kalojev, Vello Janke, Annely Ant, Annus Vaher, Priit Pomber ja Kersti Looga.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt omandas Andrejs Oleksiks läinud aasta jaanuari lõpuni vähemalt 673,58 grammi kokaiini ehk narkootilist ainet suures koguses. Ta toimetas kokaiini Lätist Viljandimaale Mulgi valda Suuga külla Nõmme kinnistule ning andis selle edasi Vladimir Kalojevile. Kalojev ja Vello Janke hoiustasid kokaiini ning andsid seda omakorda edasi Annus Vaherile, Priit Pomberile ja Kersti Loogale. Süüdistuse kohaselt omandas Priit Pomber vähemalt 295,5 grammi kokaiini, mida ta tarvitas ja andis edasi, Kersti Looga omandas ja andis edasi vähemalt 88 grammi kokaiini.

Oleksiks sai süüdistuse ka selles, et ta oli Kalojevile ja Annely Andile hoidmiseks ja edasiandmiseks andnud vähemalt 982,8 liitrit ebaseaduslikku alkoholi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles