Maal elav väikeettevõtja on riigi kiiret internetiühendust oodates lootust kaotamas: "Nagu sureks kaevu ääres janusse!" (10)

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpselt Marek Tiitsi jalgade all, mõnekümne meetri kaugusel tema kodutalust on peidus miljoneid maksma läinud kaabel, millega pidi likvideeritama hajaasustuste internetimure. Kaabel on olemas juba mõnda aega, mure pole aga kuhugi kadunud.
Täpselt Marek Tiitsi jalgade all, mõnekümne meetri kaugusel tema kodutalust on peidus miljoneid maksma läinud kaabel, millega pidi likvideeritama hajaasustuste internetimure. Kaabel on olemas juba mõnda aega, mure pole aga kuhugi kadunud. Foto: Elmo Riig

«See Elektrilevi variant oli mul sisuliselt viimane lootus mingitki moodi normaalne ühendus saada ja nüüd siis tuli välja, et see juhtub parimal juhul viie aasta pärast. Ja elaks ma siis mingis pärapõrgus – ma elan 10 kilomeetrit Viljandi kesklinnast!» ei hoia Marek Tiits emotsioone vaka all.

Holstre lähistel elav väikeettevõtja Tiits on tuntud jalgpalliklubi Viljandi Tulevik tegusa kogukonnajuhina. Viie aasta eest Tallinnast Pirmastusse kolinud Tiitsule on kiire internetiühendus väga tähtis, sest tubli kolmveerandi oma igapäevatööst teeb ta kodukontoris.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles