30 000-eurose eelarvega töö saab 21 000 euroga tehtud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muda väljapumpamine puudutab Paala tehisjärve ülemist ehk jalakäijate sillast soo poole jäävat veesilma.
Muda väljapumpamine puudutab Paala tehisjärve ülemist ehk jalakäijate sillast soo poole jäävat veesilma. Foto: Elmo Riig

Viljandi selle aasta kaasava eelarve tööks tegi parima pakkumise osaühing VKHT, kes lubab Paala järve ülemise osa puhastada 20 880 euroga. Kaasava eelarve reeglite järgi tohib tööks kasutada maksimaalselt 30 000 eurot.

Kaasava eelarve hääletuse võitnud Paala järve ülemine osa peab mudast ja vesikasvudest puhastatud olema 17. juuniks ning töö tegemiseks sobiva firma leidmiseks korraldatud riigihanke konkurss tõi pakkumisi viielt ettevõttelt. Neist odavaima variandi pakkus välja Pärnu ettevõte VKHT.

Konkursi reeglite järgi otsis linn ettevõtet, kes pumpaks 4500 ruutmeetri suuruse Paala järve ülemise osa põhjast välja muda ning koristaks kaldataimestiku. Järve põhjas oleva sette saab puhastaja pumbata järvest ülesvoolu jäävale soisele alale ning pärast tuleb see ala tasandada ja katta muruseemnega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles