Viljandi vald jõudis omavalitsuste talimängudel pjedestaalile

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalavahetusel Kadrinas peetud 35. Eesti omavalitsuste talimängudel sai Viljandi vald üldarvestuses kolmanda koha.
Eelmisel nädalavahetusel Kadrinas peetud 35. Eesti omavalitsuste talimängudel sai Viljandi vald üldarvestuses kolmanda koha. Foto: Ain Liiva

Eelmisel nädalavahetusel olid Kadrinas 35. Eesti omavalitsuste talimängud, kus osalesid ka kõik neli Viljandimaa omavalitsust. Kõige edukamalt esines neist Viljandi vald, kes sai üldarvestuses kolmanda koha.

Viljandimaalt kõige edukamalt esinenud Viljandi vald sai üldarvestuses 241 punkti, mis tagas nii kokkuvõttes kui suurte omavalitsuste arvestuses kolmanda koha. Punktiskoori tagasid vallale murdmaasuusatamises saadud kuues, mäesuusatamises seitsmes, meeste korvpallis 17.–22., naiste korvapallis 11., lauatennises kaheksas ja males kolmas koht.

Andra Aavik pälvis 16-aastaste tütarlaste 2,5 km suusatamise vabatehnikasõidus esikoha ja Mari Uha naiste 5-kilomeetrisel distantsil kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles