Nunnult kodune mõõduvõtt

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd MoreReality tegi oma energiaga silmad ette nii mõnelegi pika ajalooga koosseisule.
Noortebänd MoreReality tegi oma energiaga silmad ette nii mõnelegi pika ajalooga koosseisule. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel sai Saarepeedil teoks järjekordne Viljandimaa bändide päev. Ehkki üldised meeleolud olid külaliste nappuse tõttu pigem tagasihoidlikud, oli laval toimuv kindlaks märgiks, et sellist ettevõtmist on vähemasti muusikutele endile väga vaja.

Mis seal salata, olen ka ise päris mitu korda selles peosarjas lavalaudu painutama pääsenud. Isegi mõni auhind on koju tassitud. Ja see, et pealinna muusikud, kelle laule kõik Maarjamaa raadio- ja telekanalid pilgeni täis on, vaatasid niisugusele kergekoelisele kohalikule peole ülevalt alla, ei vähendanud mingilgi moel minu rõõmu väljateenitud kiitusest.

Sel aastal oli mul austav ülesanne istuda kohtunike lauda. Minu kõrval istusid Malle Allese, kes bändide päevale omal ajal hoo sisse lükkas ja seda ka 15 aastat vedas, ning tunnustatud laulupedagoog ja muusik Liane Loog.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles