Korvpall põrkas ka maakondliku turniiri eelviimases voorus

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval võitis Männimäe Külalistemaja meeskond maakonna korvpallimeistrivõistlustel 105:70 Põhja-Sakala esindust. Pilt on tehtud veebruaris peetud kuuenda vooru kohtumisest, kus ta alistas 59:45 Hansa Ilutulestikud. Suurim skoorija oli nii toona kui seekord Taavi Randoja (palliga).
Laupäeval võitis Männimäe Külalistemaja meeskond maakonna korvpallimeistrivõistlustel 105:70 Põhja-Sakala esindust. Pilt on tehtud veebruaris peetud kuuenda vooru kohtumisest, kus ta alistas 59:45 Hansa Ilutulestikud. Suurim skoorija oli nii toona kui seekord Taavi Randoja (palliga). Foto: Elmo Riig

Viljandi korvpallisõpradele oli laupäeva õhtul kirsiks tordil siinses spordihoones peetud Eesti-Läti ühisliiga kohtumine Tartu Ülikooli ja BK Liepāja vahel, ent tippkorvpallile eelnes kolm maakondliku korvpalliturniiri eelviimase vooru mängu.

Põhihooaja eelviimase nädalavahetuse esimene kohtumine Spordikooli ja AP Metsa vahel lõppes AP Metsa 86:61 võiduga. Resultaadi eest kandsid enim hoolt Taavi Toomla AP Metsa poolelt 32 punktiga ja Markus Kikkatalo Spordikoolist 13 punktiga.

Teise kohtumise pidasid Männimäe Külalistemaja ja Põhja-Sakala ning võitis Männimäe Külalistemaja 105:70. Võitjatest oli täpseima käega 29 punkti toonud Taavi Rand­oja. Vastaste resultatiivseim oli Kaspar Lindemann 19 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles