Riigi sünnipäeva peetakse Kiriverest Karksi-Nuiani ja Kõpust Kolga-Jaanini

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iseseisvusmanifesti ettelugemine Viljandi kohtumaja ees on saanud traditsiooniks. Nii nagu eelmisel aastal, loeb ka tänavu selle ette Viljandi linnapea Madis Timpson.
Iseseisvusmanifesti ettelugemine Viljandi kohtumaja ees on saanud traditsiooniks. Nii nagu eelmisel aastal, loeb ka tänavu selle ette Viljandi linnapea Madis Timpson. Foto: Elmo Riig

Eesti Vabariigi 101. aastapäeva tähistatakse kõigis Viljandimaa omavalitsustes.

Viljandi vald peab vabariigi sünnipäeva 22. veebruari õhtul Heimtali ringhoones. «Valla eri piirkondades jagunevad vabariigi sünnipäeva üritused mitme päeva peale ja neid on ka 24. veebruaril,» ütles Viljandi valla avalike suhete nõunik Made Laas. «Et pühapäeval saaksid inimesed tähistada Eesti riigi aastapäeva oma kodukandis ja vaadata televiisorist riiklike ürituste ülekannet, on valla kontsertaktus reedel.»

Seal antakse kätte ka valla tunnustused. Suurima neist, aukodaniku tiitli saab endine ajalooõpetaja Imbi-Sirje Torm.

Aktus leiab aset Heimtalis sellepärast, et seal on valla suurim saal. «Soovime, et pidulikule üritusele, kus jagatakse valla tunnustusi ja esineb Birgit Sarrap, saaks tulla rohkesti inimesi,» lisas Laas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles