Helmen Kütt vigastas end jäisel Viljandi tänaval kukkudes (6)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide ringkonna esinumbrina kandideeriv Helmen Kütt vigastas end Viljandis Tartu tänaval kukkudes.
Sotsiaaldemokraatide ringkonna esinumbrina kandideeriv Helmen Kütt vigastas end Viljandis Tartu tänaval kukkudes. Foto: Elmo Riig

Sotsiaaldemokraatide esinumber Viljandi- ja Järvamaal kukkus esmaspäeva pärastlõunal Viljandi kesklinna libedal kõnniteel ning vigastas põlve ja nägu. Kibedal valimisperioodil võttis ta endale pool päeva puhkamiseks, sest lisaks verisele näole ja katkisele põlvele läks saadud hoobist süda pahaks.

"Väga vastik kukkumine oli," nentis Kütt, kes on ühtaegu nii riigikogu kui Viljandi volikogu liige. Jäätunud kõnniteel kadus tal tasakaal ning põlved ja lõug käisid suure hooga vastu jääd ja asfalti.

"Ühe kohtumise pidin ära jätma," rääkis Kütt. "Nüüd on nägu küll paistes ning liikumiseks kasutan taksot, aga saan tööd jätkata."

Oma sõnul pole ta kodulinna kõnni- ja sõiduteede hooldamisega sugugi rahul. "On päris üllatav, et abilinnapea on olukorraga rahul, aga samal ajal nimetavad bussijuhid ja taksojuhid olukorda ebanormaalseks," lausus ta.

Ta meenutas ka laupäeval turuplatsil olnud erakondade reklaamüritust, mis sotsiaaldemokraatidele algas sellega, et telgi püstitamise järel läksid nad ehituspoest killustikku ostma, et inimesed vähemalt telgi ümbruses püsti püsiksid. Paaril viimasel päeval on loodus teehooldajatele Küti hinnangul appi tulnud ning kolmapäeval olid tänavad juba palju paremas seisus kui nädala alguses.

Helmen Kütt pole oma peres sugugi ainus, kes Viljandi tänavatel veebruaris on kukkunud. Paar nädalat tagasi murdis tema tütar, kes oli tulnud kodulinna doktoritööd kirjutama, kukkudes käeluu.

Viljandimaal kandideerivatest erakondade esinumbritest on kukkumisest saadud vigastuste tõttu rivist väljas ka Reformierakonna liider Jürgen Ligi. Tema kukkus Tartu maratonil suusatades ning murdis mitu roiet.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles