Jaak Aab: ma ei ole veendunud, et kogu see raha jõudis erakonda (1)

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Viljandi- ja Järvamaa esinumber Jaak Aab pidi alkoholi tarvitamise tunnustega vahelejäämise järel ministriametist lahkuma ja lubab nüüd oma eksimuse tööga heastada.
Keskerakonna Viljandi- ja Järvamaa esinumber Jaak Aab pidi alkoholi tarvitamise tunnustega vahelejäämise järel ministriametist lahkuma ja lubab nüüd oma eksimuse tööga heastada. Foto: Elmo Riig

Kunagine Võhma linnapea Jaak Aab on olnud Jüri Ratase lähedasemaid liitlasi nii Keskerakonnas võimu ülevõtmisel kui nüüd valimiskampaaniat tehes. Edgar Savisaare mustast rahakotist ei tea uued juhid Aabi kinnitusel midagi.

Jaak Aab, te tulite suurelt poliitikasse tagasi, kui Jüri Ratas võttis Keskerakonna juhtimise üle …

Varem. Ma olin ju vahepeal Soomes, olin juhtme täiesti välja tõmmanud. Sellel oli mitu põhjust. Oli isikliku elu laadi põhjuseid, aga ma olin ka neli aastat riigikogus opositsioonis istunud ja lagi oli ees. Edgari juhtimisel asjad ei toiminud. Me oleksime võinud istuda veel paarkümmend aastat niimoodi opositsioonis ja rääkida oma headest põhimõtetest, aga ei oleks saanud neist ühtegi ellu viia.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles