Linn nõuab arendajalt nelja majakrunti tagasi (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järve ääres Järve ja Karja tänava vahel on kaheksa krunti, mille hoonestusõigus kuulub osaühingule Vikerkardin. Neljal krundil maja ei ole ning need tahab linn arendajalt tagasi võtta.
Viljandi järve ääres Järve ja Karja tänava vahel on kaheksa krunti, mille hoonestusõigus kuulub osaühingule Vikerkardin. Neljal krundil maja ei ole ning need tahab linn arendajalt tagasi võtta. Foto: Elmo Riig (montaaž)

Kinnisvaraarendaja Robert Jaani lubab Viljandi linnajuhtidele pikka ja kulukat kohtuvaidlust, mille toob kaasa linnavalitsuse esmaspäevane otsus võtta tagasi Jaanile kuuluvale ettevõttele 13 aastat tagasi müüdud nelja eramukrundi hoonestusõigus.

Mitte kunagi varem pole Viljandi linnavalitsus hakanud ühelt arendajalt korraga tagasi nõudma nelja eramu kinnistut põhjusel, et too pole suutnud hoonestusõiguse lepingus kirjas oleva ajaga ettenähtud hooneid ehitada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles