Jaak Madison: EKRE pole nišipartei, pigem on seda sotsid (2)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunagi EKRE Wunderkind’iks nimetatud Jaak Madisoni sõnul praegu seda sõna tema kohta enam ei kasutata.
Kunagi EKRE Wunderkind’iks nimetatud Jaak Madisoni sõnul praegu seda sõna tema kohta enam ei kasutata. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Rahvuskonservatiivide esinumber Järva- ja Viljandimaal Jaak Madison kinnitab, et ­EKRE-le ei valmistaks raskusi ükskõik millise ministritooli täitmine. Sealjuures ei põlataks sellele kohale ära ka erakonnavälist spetsialisti, juhul kui tollel on partei programmi elluviimiseks piisavalt selgroogu.

Jaak Madison, ma väidan, et te olete Järva- ja Viljandimaa ringkonnas see poliitik, kelle puhul sõltub kampaaniast ning üldse valimispäevaeelsetest tegudest ja väljaütlemistest kõige vähem. Need, kes teie poolt hääletada plaanivad, teevad seda niikuinii, ja need, kes ei taha seda mingil põhjusel teha, ei muuda ilmselt kunagi meelt. Kas olete selle väitega nõus?

Suures plaanis kindlasti. Meil on välja kujunenud püsitoetajaskond, kes hääletab eelkõige erakonna ja tõenäoliselt esinumbri poolt. Üksikud väljaütlemised nende jaoks suurt pilti eriti ei mõjuta. Kuid mingi protsent valijaid ei ole oma otsust teinud. Kes kõigub Reformierakonna ja EKRE, kes EKRE ja Keskerakonna vahel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles