Noormängijad kindlustasid koha tugevusgrupis

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval peeti Viljandi vanas spordihoones Eesti U-16 vanuseklassi tüdrukute võrkpalli karikavõistluste teise ja kolmanda finaalgrupi üleminekukohtumisi ning Viljandi spordikooli teine esindus tagas endale õiguse jätkata teises tugevusgrupis, võites kaks mängu ja kaotades ühe.

«See oli võitlus Eesti võrkpalli liidu karikavõistluste finaalturniirile pääsu nimel. Saime kaks võitu ja ühe kaotuse, seega säilitasime koha teises finaalgrupis,» lausus treener Merle Keerutaja. «Meie teises võistkonnas mängivad tüdrukud sünniaastaga 2005 ja 2006, kuigi U-16 klassi mängijate sünniaastad on 2004 ja 2005. Seega tüdrukud on tublid, et koha säilitasid.»

Keerutaja sõnul on võrreldes sügisega paranenud kõikide elementide sooritamine. «Harjutame hoolega ja püüame finaalturniiril võimete kohaselt mängida,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles